Nova austrijska umjetnost : 16.10-15.11.1985. - Martinis, Dalibor (Zagreb : Galerija suvremene umjetnosti, 1985)
Sadržaj: stilizirani prikaz štafelaja u obliku slova A sa bijelim platnom na kojem crveni okomiti trag boje
Izvornik digitaliziran
Keywords: Izložbe -- Zagreb -- 1980.-1990.; Izložbeni plakati -- Hrvatski -- 1980.-1990.