Zvjezdana Fio : slike, 6.-30.12.1984., Zagreb - Martinis, Dalibor; Galerija suvremene umjetnosti (Zagreb : Galerija suvremene umjetnosti, 1984)
Sadržaj: ženski portret prikazan, na ukošenom bijelom kvadratu, kombinacijom stilova od kubističke stilizacije do geometrije
Izvornik digitaliziran
Keywords: Izložbe -- Zagreb -- 1980.-1990.; Izložbeni plakati -- Hrvatski -- 1980.-1990.