Centar za kulturu - Martinis, Dalibor (RANS "Moša Pijade", 1986)
Sadržaj: unutar kvadratnog rastera prikaz Mona Lise u tonovima različitih boja. Unutar samo jednog od plakata u donjem dijelu flomasterom je dodan tekst s informacijom o upisu na različite radionice