Francusko slikarstvo 1960-1985 - Martinis, Dalibor (Galerija suvremene umjetnosti, Francuski institut u Zagrebu, 1985)
Sadržaj: crno bijela kompozicija s prikazom morske površine unutar pravokutnog oblika na lijevoj strani plakata i šahovskom pločom i figurama na desnoj strani. Tri stilizirane cigarete i vijugavi dim na lijevoj strani plakata