Zgodno štivo prigodom šezdeset-godišnjice slavnog vladanja c. i kr. apoštolskog veličanstva Frana Josip I., .. - Baćić, Josip (Hrv. učiteljsko društvo "Narodna prosvjeta za Istru u Pazinu", 1908)
Opisi vladavine i životni put Frana Josipa I.