Europski pokret Split : European Movement Split (Europski pokret Split, 2013)
Web stranice organizacije čiji je cilj promicanje europske ideje na području Splita i regije te poticanje kulturne, znanstvene i gospodarske suradnje europskih naroda i procesa europske integracije.