Prvo broncano nalazište u Dalmaciji : sa 18 slika u tekstu - Kaer, Petar ([S. l.] : [s. n.], 1897)
O nalazištu kod sela Sitno na obronku Mosora.
P. o.: Glasnik Zemaljskog muzeja u Bosni i Hercegovini ; IX, 1897., 2. (str. 245-272).
Om. nasl.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Arheološka nalazišta -- Dalmacija -- Brončano doba