Još o sv. Dujmu : protuopazke na opazke g. "Dixi" o skoro izašloj brošuri o. dra Markovića "Nešto o sv. Dujmu" - Kaer, Petar ([s. n.], 1906)
Gospodin "Dixi" smatra sebe stručnjakom, a sve ostale nestručnjacima (arheologe vlč. Franu Bulića, Delehaye i O. Markovića) koji iznose mišljenje o postojanju Dujma, učenika sv. Petra, čije tijelo čuva splitska crkva. Kritičko mišljenje o djelu gospodina "Dixija" iznio je arheolog Petar Kaer pod pseudonimom "Prosit".