Rimska mjesta po Imotskom polju : sa 37 slika u tekstu - Patsch, Karl ([s. n.], 1900)
O rimskim nalazištima u imotskim selima: Ružići, Dragičina, Grude, Sovići, Gorica, Vinjani, sam grad Imotski, Glavina, Proložac i dr.