Concours Hippique : Nagradno skakanje i jahanje (Jugoslavenski Jockey Klub u Zagrebu, 1920)
Jahač na konju, u crvenom fraku i cilindrom na glavi, preskače drvenu prepreku, u donjoj trećini plakata tekstualni dio