Compendio di logica formale : per istituti superiori - Lindner, Gustav Adolf; Erber, Tullio ([S. l. : s. n.], 1882)
Udžbenik logike. Sadrži uvod, osnovnu doktrinu, dodatak, metodologiju i dodatak doktrini o silogizmu.
Str. [5]: Prefazione del traduttore / Tullio Erber.
Izv. stv. nasl.: Lehrbuch der formalen Logik.
Izv. oblik piščeva imena: Gustav Adolf Lindner.
Keywords: Logika -- Udžbenici