Pravilnik "Spljetske narodne glasbe". - Spljetska narodna glasba ([Split : Spljetska narodna glasba], 1877)
Kulturno umjetničko društvo sa svrhom osnivanja glazbenog zbora koji će uveseljavati ne samo članove već i sve građane Splita.
Sadržaj: I. Družtvena svrha. II. O družinarim, o njihovih pràvah i dužnostih. III. Ravnateljstvo. IV. O učitelju. V. Družtvene skupštine. VI. Podučavanje i red. VII. Glasbene zabave. VIII. Družtvena imovina.
Om. nasl.
Pravilnik odobren 30. III. 1877.
Keywords: Spljetska narodna glasba; Pjevačka društva -- Split