Notizie ittiologiche - Kolombatović, Jure (Hrvatsko naravoslovno družtvo, 1890)
O nepoznatim ili slabo poznatim vrstama riba, ulovljenim u Jadranskom moru, a to su: Trutta adriatica, Lophotes Cepedianus, Mullus surmuletus, Mullus barbatus.