Pogled iza upravljača - Mikulčić, Sandra (Zagreb : Večernji.hr, 2012)
Blog o prometu, prometnim propisima sa savjetima o uštedi pri kupnji i održavanju automobila.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.10.2012.)
Keywords: Automobili -- Blogovi; Cestovni promet -- Blogovi