Del commercio di Ragusa ne' secoli XII e XIII - Benevenia, Lorenzo (Zara : [s. n.], 1890)
O trgovini u Dubrovniku u 12. i 13. st.
Bibliografija: str. [85]-87.
Keywords: Dubrovnik -- Trgovina -- Povijest