Napomene - Vuletić-Vukasović, Vid (pisac, 1913)
Napomene nastale uz rasprave Milana Rešetara, Narodna umjetnost na jugu Monarhije i M. Haberlandta, Narodna umjetnost u Istri i Dalmaciji, koje su objavljene u knjizi: Dalmatien und Österreichische Küstenland, Wien - Leipzig, 1911.; uvod Narodno umjeće, dat.: U Dubrovniku, na 10. jula 1913., I-VIII. str.