Memorie dei santi martiri Grisogono ed Anastasia, patroni di Zara - Ferrari, Cesare Luigi ([s. n.], 1874)
O životu i mučeništvu sv. Krševana i sv. Stošije, o njihovu štovanju u općoj Crkvi i u Zadru. Neki podaci o njima iz grčkih i slavenskih martirologija te iz benediktinskog rukopisa na gotici iz 15. st. koji se čuva u Sjemeništu Zmajević.