Iredentizam na Jadranu : pabirici iz djela Andjela Vivante ([s. n.], 1912)
Prikaz djela Irredentismo adriatico / Angelo Vivante - Firenze, 1912. Vivante citira između ostalih N. Tomamsea, koji ističe da je Dalmacija slavenska.