Norme per la vendita del tabacco all'ingrosso ed al minuto = Pravila za prodaju duhana na veliko i na malo (s. n., 1890)
Podjela i nazivi osoba ovlaštenih za prodaju duhana ; Odredba o dohotku trgovaca duhana na veliko ; O položaju trgovaca ; O dužnostima trgovaca na veliko u pogledu zalihe ; Način nabave ; Upisne knjige ; Kakva treba biti trgovina ; Zadužnica.