Sul sepolcro di s. Doimo e suoi compagni di martirio : (Risposta al prof. Giacomo Zeiller) - Kaer, Petar (s. n., 1907)
Opovrgavanje tvrdnji G. Zeillera da nema ozbiljnijih dokaza o kršćanstvu u Saloni prije Dioklecijanovih progona i da se u velikoj bazilici u Manastirinama nalazi grob sv. Dujma.