Sul sepolcro di s. Doimo e suoi compagni di martirio : (Risposta al prof. Giacomo Zeiller) - Kaer, Petar ([S. l. : s. n.], 1907)
Opovrgavanje tvrdnji G. Zeillera da nema ozbiljnijih dokaza o kršćanstvu u Saloni prije Dioklecijanovih progona i da se u velikoj bazilici u Manastirinama nalazi grob sv. Dujma.
Om. nasl.
Puno ime autora: Petar Kaer.
P. o. : "Rivista Dalmatica" ; anno 4/1907, knj. 1.
Prema bilješci, zadnji l., potpuni nasl. ove monografije trebao bi glasiti: Sul sepolcro di s. Doimo e suoi compagni di martirio. Risposta alla monografia del prof. G. Zeiller "Les origines chrétiennes dans la province romaine de Dalmatie", Parigi 1906.
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Domnius, -- sanctus -- Biografije; Kršćanski sveci -- Biografije