O stropu Pronaos-a Maloga hrama u Spljetu - Stratimirović, Đorđe, arheolog ([S. l. : s. n.], 1912)
Rekonstrukcija vanjskog arhitektonskog oblika nekadašnjeg Pronaosa.
Izv. oblik imena autora: Đorđe Stratimirović.
P. o.. Bullettino di archeologia e storia dalmata ; 1912.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Sakralna umjetnost -- Split