Dioklecijanova palača = The palace of Diocletian = Palais de Diocletien = Diokletianpalast : Split - Jugoslavija - Tončić, Kamilo ([S. l. : s. n., 1936)
Album slika rekonstrukcije Dioklecijanove palače.
Uvod: str. [1-3]; Vorrede: str. [5-7]; Préface: str. [9-12]; Preface: str. [13-16].
Tekst na više jezika.
Keywords: Dioklecijanova palača (Split)