Universitas : udruga za razvoj visokog školstva (Universitas, 2012)
Web stranice Udruge čiji je cilj doprinositi razvoju visokoga školstva u Republici Hrvatskoj s posebnim naglaskom na poboljšanje njegove kvalitete.