Acta et decreta Synodi dioecesanae Ragusinae a Josepho Marčelić, episcopo Ragusino habitae a. D. MCM ([s. n.], 1901)
Dokumenti dubrovačke biskupijske sinode iz god. 1900. Pozdravni govori, prilozi o vjeri i katoličkom nauku, o bogoslužju, o crkvenom ustroju. Dodatak sadrži Syllabus Pija IX. za encikliku Quanta cura od 8. prosinca 1864. i druge priloge.