Natura Croatica : periodicum Musei historiae naturalis Croatici = časopis Hrvatskoga prirodoslovnog muzeja (Hrvatski prirodoslovni muzej = Croatian Natural History Museum, 2006)
Znanstveni časopis koji objavljuje radove iz područja biologije i geologije, kao i one utemeljene na proučavanju prirodoslovnih muzejskih zbirki.