Della venuta e dei miracoli del crocefisso nella chiesa del sobborgo di mare in Sebenico - Fosco, Antun Josip ([s. n.], 1856)
O čudotvornom križu u crkvi u Vodicama, nekoć posvećenoj sv. Mariji, a od 1421. sv. križu. Njegova povijest na osnovi dokumenata.