[Statuto della società di navigazione a vapore "Dubrovačka parobrodska plovidba" - "Navigazione a Vapore Ragusea" con la sede a Ragusa"] (s. n., 1895)
Statut i pravila pomorskog društva "Dubrovačka parobrodska plovidba, akcijonarno društvo" sa sjedištem u Dubrovniku.