Pierres gravées décriptes de la collection Meneghelli de Zara (Dalmatie) - Meneghelli, Spiridion ([s. n.], 1894)
Opis klesanih kamenova zbirke Meneghelli u Zadru. Kamenovi su antičkog podrijetla iz gradova: Asseria, Burnum, Salona, Pharia, Epidaurus, Nona, Scardona i dr. te modernog podrijetla.