Ars Adriatica : časopis Odjela za povijest umjetnosti Sveučilišta u Zadru = journal of Department of Art History, University of Zadar (Sveučilište u Zadru, 2012)
Časopis objavljuje recenzirane znanstvene i stručne članke iz područja znanosti o umjetnosti.