Beatissime Pater! ([S. l. : s. n., 1899)
Pismo svećenika Dalmacije papi Leonu XIII. u vezi staroslavenskog jezika u liturgiji.
Nasl. nad tekstom.
Keywords: Liturgija -- Staroslavenski jezik -- Dalmacija