Puriteka : e-knjiga Dana povijesti umjetnosti u Rijeci = e-book of Art history day in Rijeka (Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci : Društvo povjesničara umjetnosti Rijeke, Istre i Hrvatskog primorja, 2012)
Časopis s člancima iz područja vizualnih umjetnosti, povijesti umjetnosti i spomenačke baštine Rijeke i njezine regije.