Slavonija Baranja (Udruga Idea, 2012)
Portal pridonosi razvoju ruralnog turizma Slavonije i Baranje, objedinjuje prirodne ljepote kao i kulturno povijesnu baštinu na jednom mjestu te ukazuje na potencijal i ljepote koje posjeduje ovaj dio Hrvatske.