Slavonija Baranja (Osijek : Udruga Idea, 2012)
Portal pridonosi razvoju ruralnog turizma Slavonije i Baranje, objedinjuje prirodne ljepote kao i kulturno povijesnu baštinu na jednom mjestu te ukazuje na potencijal i ljepote koje posjeduje ovaj dio Hrvatske.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.12.2012.)
Keywords: Turizam -- Slavonija; Turizam -- Baranja