Neolitska naseobina kod Osijeka - Celestin, Vjekoslav ([S. l.] : [s. n.], 1897)
Iskopine predmeta iz neolitskog doba.
P. o.: Vjesnik Hrv. arheološkog društva, N. s. ; god. II, 1896-1897.
Keywords: Sopotska kultura; Arheološki nalazi -- Osijek -- Prapovijest