Apologia del Festeggiamo il nostro patrono s. Doimo discepolo di s. Pietro primo vescovo di Salona le cui sacre e venerate ossa riposano a Spalato - Dević, Ivan, pisac ([S. l. : s. n.], 1900)
Protiv mišljenja F. Bulića i H. Delehayea da se posmrtni ostaci sv. Dujma ne nalaze u splitskoj katedrali ; str. 25—46: Dodatak, Appendice, sadrži bilješku iz časopisa Bullettino di archeologia e storia dalmata, XXIII, br. 5—7, sui santi dell'Istria e della Dalmazia del p. I. Delehay ; Devićev odgovor na to ; Delehayeva ocjena Devićeve knjige Festeggiamo il nostro patrono S. Doimo ... i Devićev odgovor na to ; str. 49—52: Documenti, sadrži 2 svjedočanstva o Deviću kao arhivisti stolne crkve u Splitu ; str. 54—55: Epilogo, sadrži ponovljeno Devićevo stajalište o pitanju sv. Dujma.
Izv. oblik imena autora: Ivan Dević.
Keywords: Domnius, -- sanctus -- Biografije; Kršćanski sveci -- Biografije