Canzone a Spalato pella festa di s. Doimo del 1870. - Dević, Ivan, pisac; Bajamonti, Julije ([S. l. : s. n.], 1870)
Pjesma Ivana Devića o Splitu ; o prijenosu relikvija sv. Dujma u novu kapelu, koja je probila sjevernu nišu Mauzoleja zapremivši dio Periptera.
Izv. oblik imena autora: Ivan Dević.