I. r. museo archeologico salonitano. - Bulić, Frane ([Zadar] : [s. n.], 1894)
Pisac nas vodi kroz Solinski arheološki muzej koji sadrži epigrafsku zbirku, zbirke kiparstva, terakote, staklenih predmeta, metala, dragog kamenja, kostiju, pretpovijesnih predmeta i novčića. Muzej je u to vrijeme bio smješten na tri mjesta.
Nasl. nad tekstom.
Napisao Frane Bulić.
P. o.: Guida di Spalato e Salona / L. Jelić ; F. Bulić ; S. Rutar. Zadar, 1894.
Keywords: Arheološki nalazi -- Salona