Ricerche preistoriche sull'isola di Lesina - Bučić, Grgur ([S. l.] : [s. n.], 1885)
Istraživanje prethistorije otoka Hvara.
Nasl. nad tekstom.
Podatak o autoru na kraju teksta; G. Bucchich = Grgur Bučić.
Keywords: Arheološka istraživanja -- Hvar (otok)