Dei miglioramenti da introdursi nel commercio e nell'agricoltura in Dalmazia : proposti al serenissimo veneto governo nel 1767 - Parčić, Juraj ([s. n.], 1885)
Prijedlog poboljšanja koje bi trebalo uvesti trgovinu i poljoprivredu u Dalmaciji. Uputio ga je venecijanskim vlastima Juraj Parčić dok je dužd bio izdavačev predak Alvise IV Giovanni Mocenigo.