Pravilnik Seoske zajmovne-štedioničke blagajne - sela Brusja : uknjižena na neograničeno jamčenje ([s. n.], 1909)
Pravilnik Seoske zajmovne-štedioničke blagajne u Brusju na otoku Hvaru čija je svrha materijalno i ćudoredno pomoći stanovnicima mjesta potičući ih na rad i štednju.