Pravilnik Seoske zajmovne-štedioničke blagajne - sela Brusja : uknjižena na neograničeno jamčenje. - Seoska zajmovna-štedionička blagajna (Brusje) ([S. l.] : [s. n.], 1909)
Pravilnik Seoske zajmovne-štedioničke blagajne u Brusju na otoku Hvaru čija je svrha materijalno i ćudoredno pomoći stanovnicima mjesta potičući ih na rad i štednju.
Om. nasl.
Keywords: Seoska zajmovna-štedionička blagajna (Brusje) -- Pravilnik