Pravilnik (zadružni ugovor) Hrvatske pučke blagajne za štednju i zajmove, zadruge uknjižene na neograničeno jamčenje sa sjedištem u Studencima. - Hrvatska pučka blagajna za štednju i zajmove (Studenci) ([Studenci] : [Hrvatska pučka blagajna za štednju i zajmove], 1907)
Zadruga je osnovana na neograničeno vrijeme za mjesta Studenci, Svib i Dobranje općine Imotski.
Keywords: Hrvatska pučka blagajna za štednju i zajmove (Studenci) -- Pravilnik; Štedno-kreditne zadruge -- Dalmacija -- Povijest