Pravilnik Društva megju trgovcima i obrtnicima u Spljetu = Statuto della Società fra commercianti e industrianti in Spalato. - Društvo među trgovcima i obrtnicima (Split) ([Split : Društvo među trgovcima i obrtnicima], 1906)
Društvo ima za cilj štititi moralne i ekonomske interese trgovaca i obrtnika.
Tekst usporedo na hrv. i tal. jeziku.
Keywords: Društvo među trgovcima i obrtnicima (Split) -- Pravilnik; Obrtništvo -- Split