Pravilnik Potrošno obrtne zadruge r. u. s o. j. u Grohotama na Šolti. - Potrošno obrtna zadruga (Grohote) ([Grohote : Potrošno obrtna zadruga], 1916)
Cilj je zadruge opskrbljivati proizvodima svoje članove te ih moralno i materijalno paziti, pohranjivati njihove proizvode, obavljati za njih svako novčano poslovanje i primati novac na štednju.
Keywords: Potrošno obrtna zadruga (Grohote) -- Pravilnik; Zadruge -- Grohote (Šolta); Dalmacija -- Gospodarska povijest