Pravila Družtva za promicanje narodno-gospodarskih interesa Kraljevine Dalmacije. - Društvo za promicanje narodno-gospodarskih interesa Kraljevine Dalmacije (Wien) ([Beč] : Društvo za promicanje narodno-gospodarskih interesa Kraljevine Dalmacije, 1894)
Svrha je društva bez ikakve političke težnje pomagati moralno i ekonomski Kraljevini Dalmaciji.
Keywords: Društvo za promicanje narodno-gospodarskih interesa Kraljevine Dalmacije (Beč) -- Pravilnik; Dalmacija -- Gospodarska povijest