Spomenica odbora, imenovana na gospodarstvenom sastanku držanu u Splitu dne 18. lipnja 1894. ... ([S. l. : s. n.], 1894)
O štetama koje je nanijela vinska klauzula trgovačkog ugovora 2sa Kraljevinom Italijom.
Om. nasl.
Keywords: Vino i vinarstvo -- Dalmacija