Zakon o ustrojstvu kotarskih gospodarskih zadruga i Zemaljskog gospodarskog vijeća za Kraljevinu Dalmaciju (Zemaljsko gospodarsko vijeće Kraljevine Dalmacije, 1908)
Zakon od 2. svibnja 1886. kojim se ustanovljuju zadruge i jedno zemaljsko gospodarstveno vijeće u Kraljevini Dalmaciji.