Pravila zadruge »Hrvatski dom« u Splitu. - Hrvatski dom (Split) ([Split : Hrvatski dom], 1900)
Svrha je udruge da sagradi i uzdržava hrvatski dom ili da nabavi i uredi neku već postojeću zgradu s ciljem umjetničkog, znanstvenog i društvenog okupljanja.
Keywords: Hrvatski dom (Split) -- Pravilnik; Split