O uzgoju i njegovanju cvieća, uresnog grmlja i drveća - Biankini, Petar Luka ([Dubrovnik] : Uprava Gospodarskoga poučnika, 1886)
Priručnik o uzgoju i njezi cvijeća, ukrasnog grmlja i drveća.
Puno ime autora: Petar Luka Biankini.
Djelo izlazilo u snopićima.
Str. [VII]-VIII: Predgovor / spisatelj.
Bibliografija: str. [1093]-1094.
Kazalo.
Keywords: Cvijeće -- Uzgoj -- Priručnici; Ukrasne biljke -- Uzgoj -- Priručnici